Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland
Yohanna1

Foto: Sabina Wixner

Yohanna Mårtensson

Foto: Sabina Wixner

Yohanna

Den där gången för många år sedan när jag hade min allra första kärleksfotografering vart jag alldeles lycklig i hjärtat och allting kändes bara såå rätt – Det var ju precis detta jag skulle göra! Nu flera år och fotograferingar senare finns just den där känslan av lycka kvar vid varje fotografering jag får vara med om. Kärlek är bland det finaste som finns och att få vara med och dela dessa stora som små kärleksfulla stunder tillsammans med mina kunder är en stor ära och jag kan verkligen säga att jag har världens bästa jobb!

 

Vem är då jag? Jag heter Yohanna och är en 27-årig hälsingetös.

Jag har alltid haft en stor kärlek till naturen, det är där som jag finner min inspiration och kan varva ner och hämta energi. Jag tar gärna en skogspromenad tillsammans med mina hundar, och jag älskar att vara ute vackra vinternätter för att titta på stjärnhimmel och norrsken.

Men jag uppskattar även att ligga i soffan under en filt och läsa böcker, eller att titta
på tv-serier  – True Blood och Gossip Girl tillhör favoriterna.

 

Som fotograf

Som fotograf är jag lyhörd, lugn och lättsam. Jag anpassar fotografering efter era önskemål. Mitt mål med varje fotografering är inte bara att ni ska få fina bilder att titta på utan att ni ska ha en fin och minnesvärd stund under fotograferingen.

Jag tycker om att få berätta något med mina bilder, eller storytellning som det också
heter – att berätta en historia, er historia, som är naturlig och äkta, att få visa det som verkligen är ni. När jag fotograferar föredrar jag att märkas så lite som möjligt just för att fånga dem där äkta ögonblicken som händer när man glömmer bort att det är en kamera i närheten. Och självklart låter jag gärna naturen få vara med på ett hörn under en fotografering, då tycker jag att det blir som allra vackrast!

Jag är social

 

Facebook

På min Facebook visar jag bilder och smygtittar från fotograferingar, lägger upp erbjudanden, tävlingar och annat roligt. Så kika gärna in och häng med där!

Instagram

På Instagram heter jag yohannamartensson.se och där uppdaterar jag mer ofta med bilder från fotograferingar, smygtittar och annat roligt. Kika in och följ med – och lämna gärna en kommentar eller två!

Vill ni kontakta mig så når ni mig lättast via kontaktformuläret här nedan eller på min mail info[a]yohannamartensson.se, tveka inte att höra av er om ni funderar på något, eller bara vill säga hej! 🙂

//Kramar Yohanna

Kontaktformulär

MENU