MENU

Kärleksfotografering

Kärleksfotografering

Sätt vardagen på paus för en liten stund och stanna i ögonblicket här och nu.

En stund till att ta den där långa varma härliga kramen som så lätt glöms bort bland alla vardagliga måste, en stund
enbart till för att mysa tillsammans med den person som du tycker allra mest om.

 Unna er en stund med varandra, bara ni två, det är ni värda.

Fotograferingen

 Lättsam och rolig fotografering utan obekväma/onaturliga poser
 En stund för er och er kärlek för varandra
 Bearbetade och högupplösta bilder i både färg och svartvitt

Alexandra & Johan, Iggesund, 2016-06-23. Fotograf Yohanna Mårtensson www.yohannamartensson.se - info@yohannamartensson.se
”Äkta känsla i varje ögonblick”

”Väldigt professionell fotograf med stort engagemang som gör henne lätt att arbeta med. Yohanna har en avslappnad och glad personlighet som smittar av sig, vilket gör att det är lätt att få till perfekta bilder med äkta känsla i varje ögonblick.

-Jennifer & Ronny

[flo_vc_image_link_element_shortcode height=”500px” border_size=”10px” pretitle=”” title=”Galleri” subtitle=”Se fler bilder från kärleksfotograferingar här” background_image=”1703″ border_color=”#f7f7f7″ title_color=”#ffffff” subtitle_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1492864851681{margin-top: 150px !important;}” href=”http://www.yohannamartensson.se/galleri-karlek/”]

Inför er fotografering

Före

 

Plats

Vi kommer tillsammans överens om en vacker plats för er fotografering. Vill ni ha min hjälp så har jag flera favoritplatser i Ljusdal med omnejd att rekommendera.
Men kanske har ni ett alldeles eget smultronställe som betyder extra mycket för er?

Klädsel

Det absolut viktigaste är att ni väljer kläder som ni känner er bekväma och fina i, om det sedan är långklänning och kostym eller linne och mysbyxor spelar ingen roll. Men ett tips är att välja kläder som matchar varandra och att undvika jättestarkt färger samt mönster och stora tryck.

Under

 

Fotografering

Jag guidar er genom fotograferingen och ni kommer att få fokuserera på varandra och er kärlek, och hjälp av lite lekar och frågor blir fotograferingen lättsam, rolig och avslappnad utan obekväma eller stela poser. Naturligt är alltid finast och ni ska bara vara precis som ni är.

Efter

 

Urval

Inom 10 arbetsdagar efter er fotografering får ni en länk till ett webbgalleri med era bilder där ni enkelt väljer ut era favoriter från fotograferingen.

Betalning och leverans

När ni har valt era bilder skickar jag en faktura på er beställning, när betalningen är mottagen får ni en ny länk där ni snabbt och smidigt kan ladda ner och få tillgång till era bilder direkt.

Kärleksfotografering

– Paketet innehåller –

 

Support innan fotografering.
Fotografering ca 1 timme.
Personligt webbgalleri med alla dem bästa bilderna för urval där ni i lugn och ro hemma kan välja era favoriter från fotograferingen.
5 st bearbetade och högupplösta digitala bilder med fri användning.

Pris: 950 kr

Med möjlighet att köpa till fler bilder samt produkter.

Boka er fotografering

Så roligt att ni är intresserade av att boka en fotografering hos mig!

Fyll i formuläret här nedan och berätta gärna lite om er själva, eller skicka ett mail till info[a]yohannamartensson.se så svarar jag så snart som möjligt.

CLOSE