MENU

Bröllop Bruksvallarnas Fjällhotell – Skarsfjället
Bröllopsfotograf Yohanna Mårtensson
Fotograf Härjedalen – Fjällbröllop

 

 

Matilda och Victor hade från början planerat ett stort bröllop i Järvsö med många gäster, men sen kom som vi alla vet vid det här laget en pandemi och planerna fick styras om. Då landade dom istället i ett litet bröllop med bara de allra närmaste uppe i fjällen i Bruksvallarna istället. Och oj så fint det var!!

 

I sitt första mail till mig berättade Matilda och Victor att dom hade förlovat sig på en bergstopp på Nya Zeeland och “drömmen vore ju att ta en helikopter upp på någon fjälltopp för riktigt coola bröllopsbilder också… men det kanske blir svårt.” Så när planerna ställdes om till fjällen kändes det så mycket dom och när dom dessutom bokat en helikopter för att kunna ta de där riktigt coola bröllopsbilderna ute på fjället, ja det kunde liksom inte bli mer perfekt?! Helikoptern tog oss ut på Skarsfjället, och jag som aldrig har varit varken på Island eller Skottland eller något annat land med sån där cool miljö, men alltså kan vi snälla ta och uppskatta vår egen natur för ett ögonblick här! Jag var heelt mållös, och när vi hittade en liten fjällsjö med snö kvar på bergssluttningen bakom, ja tack! Oslagbart! Och Matilda och Victor, vilket sagopar där bland bergstopparna!

 

Efter fotograferingen flög vi tillbaka till Bruksvallarnas Fjällhotell där gästerna väntade och sedan följde en otroligt vacker vigsel utomhus, såklart, med bergen som bakgrund.

Efter vigseln tog jag med mig brudparet och promenerade iväg mot vattnet nedanför hotellet för en kortare fotografering där. Det kan vara skönt att få landa tillsammans efter vigseln och ta in vigseln och att man faktiskt nu är gifta (!!) och njuta av detta lite för sig själva en stund innan man firar med vänner och familj.

För den som vill se så har jag en liten Behind the scenes reel uppe på min Instagram från den här fotograferingen.
⎜Snabblänk till Instagram⎟

 

 

“Yohanna har hela vägen varit otroligt tillmötesgående och lätt att kommunicera med.

Hon fick oss att känna oss väldigt naturliga och avslappnade framför kameran och vi kommer att minnas vår fotografering som en mysig och fin stund. Vi är otroligt nöjda med våra bröllopsfoton och har fått så mycket lovord från omgivningen om hur fina de är. Fotona passar oss perfekt och speglar oss så himla bra.

Stort plus att hon inte tackade nej till en helikoptertur upp på fjället trots viss höjdrädsla 🙂 det gjorde att vi fick våra drömbröllopsbilder!

Vi kan varmt rekommendera Yohanna som bröllopsfotograf!”

 

 

Bruksvallarna Fjällhotell Härjedalen Fjällvy från Bruksvallarnas Fjällhotell, Härjedalen Vy från vattnet mot Bruksvallarnas Fjällhotell HärjedalenMiljöbild Bruksvallrna Fjällhotell Härjedalen Helikopter anländer till Bruksvallarnas fjällhotell Härjedalen Brudpar går till helikopter, Bruksvallarna Fjällhotell Härjedalen Utsikt från Helikopter, Skarsfjället HärjedalenBrudpar på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar på Skarsfjället, RamundbergetDetaljbild på brudpar på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar på Skarsfjället, RamundbergetBrudpar på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar på Skarsfjället, RamundbergetBrudpar på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar på Skarsfjället, RamundbergetBrudpar påväg till helikopter på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar i helikopter på Skarsfjället, Ramundberget Brudpar i helikopter på Skarsfjället, RamundbergetUtsikt från Helikopter, Ramundberget Härjedalen Utsikt från Helikopter, Bruksvallarna HärjedalenBrudpar använder med helikopter till Bruksvallarnas fjällhotell Brudar anländer till vigsel Bruksvallarnas Fjällhotell Vigsel Bruksvallarnas Fjällhotell Vigsel Bruksvallarnas Fjällhotell Vigsel Bruksvallarnas FjällhotellVigsel Bruksvallarnas Fjällhotell Vigsel Bruksvallarnas Fjällhotell Vigsel Bruksvallarnas FjällhotellVigsel Bruksvallarnas Fjällhotell Vigsel Bruksvallarnas FjällhotellBröllopsfotografering i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, Ramundberget Bröllopsfotografering i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, Ramundberget Bröllopsfotografering i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, Ramundberget Bröllopsfotografering i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, RamundbergetBröllopsfotografering vid fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, Ramundberget Närbild brudklänning i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, Ramundberget Brud i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, Ramundberget Brudbukett i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, RamundbergetBrudgum i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, Ramundberget Brudpar i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, Ramundberget Brudpar i fjällmiljö vid Bruksvallarnas Fjällhotell, Ramundberget

Boka mig som er bröllopsfotograf? Läs mer här!

Bröllop Funäsdalen – Bröllop Bruksvallarna – Bröllop Ramundberget
Bröllopsfotograf Härjedalen
Bröllop Bruksvallarnas Fjällhotell

CLOSE