MENU
Yohanna Mårtensson

Vem är Yohanna?

Den där gången för många år sedan när jag fotograferade min allra första kärleksfotografering vart jag alldeles lycklig i hjärtat och allting kändes bara såå rätt – Det var ju precis detta jag skulle göra! Nu flera år och fotograferingar senare finns just den där känslan av att det är precis det här som jag ska göra kvar vid varje fotografering jag får vara med om. Kärlek är bland det finaste som finns och att få vara med och dela dessa stora som små kärleksfulla stunder tillsammans med mina kunder är en stor ära och jag kan verkligen säga att jag har världens bästa jobb!

Vem är då jag? Jag heter Yohanna och är en 32-årig hälsingetös.

Jag har alltid haft en stor kärlek till naturen, det är där som jag finner min inspiration och kan varva ner och hämta energi. Jag tar gärna en skogspromenad tillsammans med mina hundar, och jag älskar att vara ute vackra vinternätter för att titta på stjärnhimmel och norrsken.

Men jag uppskattar även att ligga i soffan under en filt och läsa böcker, eller att titta på tv-serier – True Blood och Gossip Girl tillhör favoriterna.

Fotograf Vemdalen

Som fotograf

Som fotograf är jag lyhörd, lugn och lättsam. Jag anpassar fotografering efter era önskemål. Mitt mål med varje fotografering är inte bara att ni ska få fina bilder att titta på utan att ni ska ha en fin och minnesvärd stund under fotograferingen.

Jag tycker om att få berätta något med mina bilder, eller storytellning som det också heter – att berätta en historia, er historia, som är naturlig och äkta, att få visa det som verkligen är ni. När jag fotograferar föredrar jag att märkas så lite som möjligt just för att fånga dem där äkta ögonblicken som händer när man glömmer bort att det är en kamera i närheten. Jag har blivit kallad ninjafotograf för att jag knappt märks, och det tar jag som världens finaste komplimang då det är precis så som jag vill arbeta, något som känns extra viktigt till exempel i kyrkan under en vigsel.

Och självklart låter jag gärna naturen få vara med på ett hörn under en fotografering, då tycker jag att det blir som allra vackrast!

BTS foto: Fjällbröllop & event

Vill ni kontakta mig så når ni mig lättast via kontaktformuläret här nedan eller på min mail info[a]yohannamartensson.se, tveka inte att höra av er om ni funderar på något, eller bara vill säga hej!

//Kramar Yohanna

Kontaktformulär

CLOSE