MENU
Gravid kvinna i bohemiska kläder står omgiven bland grönska med sjö i bakgrunden

01
of
04

"Underbar fotograf, som lyckades få oss alla bekväma framför kameran! Kommer alltid att vara såå tacksam för bilderna Yohanna tagit på oss hela familjen och dom enskilda på mig och magen med efterlängtade lillebror i."

- F & G

Närbild händer på gravidmage
Gravidfotografering bland blommande träd
Gravid kvinna bland blommande träd

Stort grattis till din graviditet!

Att vänta barn är en oförglömlig tid, längtan, nyfikenheten och den obeskrivliga kärleken till någon som man ännu inte har träffat. Att få föreviga denna stund med alla dessa känslor och skapa minnen som ni kan njuta av hela livet är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

En gravidfotografering hos mig fokuserar vi på närvaro och känsla just i denna stunden.

Naturliga, varma och avslappnade bilder, i samklang med naturen.

Hur går det till?

Bokning

Känns jag som rätt fotograf för dig? Såå roligt! För att boka en gravidfotografering hos mig så fyller du i dina uppgifter i formuläret här längst ner på sidan, så återkommer jag så snart som möjligt med förslag på datum och tid.

Fotograferingen

Jag guidar dig genom fotograferingen med fokus på det naturliga och avslappnade utan obekväma eller stela poser. Naturligt är alltid finast och du ska bara vara precis som du är.

I vilken vecka ska man ha sin gravidfotografering?

En gravidfotografering görs vanligast mellan vecka 27-35 innan magen börjar att sjunka, men alla graviditeter är olika och det är väldigt individuellt hur man mår och känner sig under sin graviditet.
Det viktigaste är att det känns rätt för dig.

Efter fotograferingen

Inom 10 arbetsdagar efter din fotografering får du en länk till ett lösenordsskyddat onlinegalleri med massor av fina bilder där du i lugn och ro enkelt väljer ut dina favoriter från fotograferingen och kan välja till extra bildpaket och produkter.

BETALNING & LEVERANS
När du har valt dina favoritbilder får du en faktura på dina beställning, när betalningen är mottagen får du en ny länk där du snabbt och smidigt får tillgång till dina bilder direkt.

Gravidklänningar

Vid en gravidfotografering hos mig ingår det utlåning av exklusiva gravidklänningar. Jag har investerat i flera vackra gravidklänningar så att du inte ska behöva köpa nya dyra kläder enbart för en fotografering. Innan fotograferingen får du välja ut de klänningar du önskar ha på din fotografering från mitt galleri, smidigt och enkelt. (Givetvis går det precis lika bra att ha egna kläder om man hellre föredrar det.) Länk till galleriet skickas vid bokning.

Fotografering under vintern?

-Självklart! Vintern är en fantastiskt vacker årstid med all vit fluffig snö överallt och ljuset som är helt otroligt! Om man oroar sig för att frysa så har jag några små knep med alltifrån hur man bäst klär sig till små värmepåsar man kan sätta innanför kläderna.

Alla jag fotat har sagt att det inte alls var så kallt som de trott, och om du funderar på att ha din gravidfotografering nu under vintern kan jag bara säga JAAA gör det! Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Gravidfotografering

-Support innan fotografering


-1 timmes fotografering


-Lån av klänningar från min gravidgarderob med upp till 2 ombyten


-Personligt onlinegalleri med alla de bästa bilderna för urval där du i lugn och ro hemma kan välja dina favoriter från fotograferingen

-5st bearbetade digitala bilder i högupplöst och webbanpassat format

2 900:-

Lediga tider

FEBRUARI - FULLBOKAT

MARS - FULLBOKAT

APRIL - 1 tid

MAJ - 2 tider

JUNI - FULLBOKAT

JULI - 2 tider

AUGUSTI - 1 tid

Är det fullbokat den månad du önskar boka mejla mig så skriver jag upp dig på reservlistan

Boka din gravidfotografering

Så roligt att du är intresserade av att boka din gravidfotografering hos mig!

Fyll i formuläret här nedan och berätta gärna lite om dig själv, eller skicka ett mejl till info[a]yohannamartensson.se så svarar jag så snart som möjligt.

 

PS – Glöm inte att kika i skräppostmappen efter några dagar, det kan hända att mitt svar har hamnat där!

CLOSE