MENU

01
of
04
"STORT TACK Yohanna för alla fina bilder du tog på vårt bröllop! Vi är så tacksamma och älskar att du lyckats fånga fina stunder utan stela "poser" och att känslan under dagen verkligen återspeglas i bilderna!"
- J & D
Som par tror jag att ni tycker om att skratta och kramas (mycket!). Ni vill ha en lättsam och rolig fotografering som verkligen speglar er. Jag tror att ni älskar naturen och äventyr och inte är rädd att få lite smuts på er när vi tar oss till de där magiska platserna bland lummig grönska eller höga berg för att föreviga er kärlek.
"Vi hade Yohanna som fotograf på vår bröllopsdag. Hon är både varm och jordnära och fick oss att känna oss avslappnade och bekväma. Hon har ett öga för att se detaljer och ge proffsig service. Vi är supernöjda med våra bilder och rekommenderar henne varmt!"
- A & F
"Om ni söker en fotograf som tar fantastiska bilder, är enkel att kommunicera med, har koll på allt, då menar vi ALLT, är professionell och seriös samt är en väldigt varm och fin person, då kan ni sluta leta och boka Yohanna!"
- A & JCLOSE