MENU

Kärleksfotografering Ljusdal – 2014 hade jag den stora äran att få fotografera Yin och Hennings bröllop, och nu tre år senare mötte jag upp dem en kväll i maj för en kärleksfotografering.
Yin och Henning är två väldigt bubbliga och härliga människor, och det är såå fantastiskt roligt och en ära när kunder väljer att återkomma och det är så roligt att få följa med på deras resor genom livet.

Fotograferingen valde vi att ha på Kolsvedjaberget här i Ljusdal, som är en perfekt plats att ha sin fotografering på om ni frågar mig, dels så ligger det hyfsat “centralt” och det är lätt att ta sig dit, dels finns det en helt oslagbar utsikt där och att det är omgivet av en väldigt vacker skog. Och det var just där i skogen som vi höll till under fotograferingen.

 

En kärleksfotografering är något som jag tycker att alla par bör unna sig emellanåt. Se det som en dejt för bara er två, och en stund då man kan släppa alla tankar på vardagspussel och måsten ett tag och bara vara i ögonblicket här och nu och få ladda upp med energi och kärlek till max.

Och att få vara i skogen, ta in lugnet, lyssna på fåglarna och bara kramas precis så mycket man vill med den man tycker allra mest om – det är ju inte så dumt det heller! ♡

 

Kärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Kärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Kärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna MårtenssonKärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Kärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Kärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna MårtenssonKärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna MårtenssonKärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna MårtenssonKärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna MårtenssonKärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Kärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Kärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna MårtenssonKärleksfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson

Läs mer om hur ni bokar er egen kärleksfotografering här.

CLOSE