MENU

Kajsa och Jakob träffades första gången på en midsommarfest och när Kajsa gjorde tunnel på Jakob då under en fotbollsmatch så var han såld. Fast forward och några år senare var det dags för ett vinterbröllop i Lofsdalen en februaridag tillsammans med Kajsa, Jakob, deras barn och två familjemedlemmar som vittnen. I ett mejl till mig skrev dom att det lyxiga och trendiga som vissa bröllop kan landa i inte var något som kändes rätt för dom, utan att de hellre ville ha sin bröllopsfotografering mer åt det dokumentära hållet med fina bilder som fångar ögonblicket som det är, ett alldeles utmärkt val om ni frågar mig!

 

Kajsa och Jakob hade hittat en plats på fjället där de gärna ville ha deras porträttfotografering, och vilken plats sedan med underbar utsikt, snö i massor och bergen i bakgrunden. Här tog vi bilder med allihopa som närvarade den dagen tillsammans, med brudparet och deras barn, när det är barn med tycker jag att det brukar vara bäst när fotograferingen får vara enkel, rolig och lite knasig och det är inte omöjligt att man får ha danstävling eller att jag kommer att fråga vem som pruttar mest i familjen. 🙊

Och sen tog vi ju även bilder på enbart Kajsa och Jakob också så klart, jisses så fint det var!! Lägg gärna lite extra märke till Kajsas underbara tyllkjol som fladdrade så där helt perfekt i vinden. Så fint!

 

Brudpar och tre barn går bort från kameran hand i hand i öppen fjällmiljö

 

Efter porträttfotograferingen var det dags att åka till bandvagnen som stod och väntade på att få ta oss alla upp till Våffelstugan i Lofsdalen. Liiiite småläskigt att åka över den frusna sjön men det var ju så klart inga som helst problem och så mysigt att få åka bandvagn genom skogen hela vägen upp.

Och där uppe när skymningen började närma sig vigdes Kajsa och Jakob till hustru och man på 820 möh med en rosafärgad skymningshimmel åt ena hållet och fullmånen åt det andra, så vackert!

 

Efter vigseln firades det inne i värmen i våffelstugan med brudskål och middag.

 

Wow vilken dag det här var, så otroligt vackert. Och mitt första vinterbröllop i Lofsdalen, och förhoppningsvis inte det sista!

 

De här fina orden fick jag i min mejl efter att brudparet fått sin leverans. 💛

“Stort tack till vår fantastiska fotograf Yohanna som lyckades följa våra luddiga instruktioner till punkt och pricka och levererade galet bra bilder. Mycket professionell genom hela processen och vi är väldigt nöjda!”

 

 

Boka mig som er bröllopsfotograf? Läs mer här!

CLOSE