MENU

Gravidfoto Järvsö. Som jag har sett framemot att få visa er bilderna från Elins gravidfotografering. Till den här fotograferingen valde vi en lite annorlunda plats än vad jag vanligtvis brukar fotografera vid, och jag bara älskar det! Och Elin passade in så otroligt bra i den här miljön! Jag tycker att det vart så fint med den lite hårdare “ruffiga” miljön med berg och stenar mot Elins mer mjukhet och jag tycker att hon ser ut som en stolt drottning (jag menar kolla in sista bilden bara!).

 

Elin lånade en av mina klänningar som finns att låna när man bokar sin gravidfotografering hos mig (nr 4 i Galleriet).
Klänningen som Elin valde har en öppning fram så att man kan visa magen, om man vill, eller så går det att hålla igen klänningen, och Elin passade så himla fint i den!

 

Gravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfoto Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson

Här kan ni läsa mer om hur en gravidfotografering går till hos mig!

CLOSE