MENU

Gravidfotograf Järvsö

 

Jag träffade Maija och Jocke i Järvsö för deras gravidfotografering veckan innan deras bebis var beräknad, och jag är så glad att de valde att boka en gravidfotografering för att minnas den här stunden och även att ha bilder att visa för bebisen sedan när den blir äldre. Så värdefullt att ha!

Maija och Jocke var så glada och härliga framför kameran, de gjorde att fantastiskt jobb och det syns inte ett dugg på bilderna att det var lite småkyligt i luften. Vad som inte heller syns i bilderna är att Maija faktiskt hade tjocka byxor och snösäkra skor på sig under klänningen.

När man fotograferar utomhus på vintern har jag en hel del tips på hur man ska tänka och klä sig på ett bra sätt. I stort sätt alla mina gravidklänningar som finns att låna är väldigt bra på så sätt att man kan klä sig varmt och bra under dem och det syns inte ett dugg. Sedan gör jag alltid mitt yttersta för att vara så effektiv som möjligt och vi tar en del pauser med jackor och värmepåsar. Jag tycker absolut inte att man ska låta bli att ha sin gravidfotografering bara för att det är vinter och kyligt, det finns så mycket tips och trix man kan ta till och bilderna blir helt fantastiskt vackra ute med snön!

 

Maija hade en mina exklusiva gravidklänningar som finns att låna när man har sin gravidfotografering hos mig. Denna har nummer 13 i Galleriet och är så fin med pärlor, spets och de vackra ärmarna.

 

Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson

 

Här kan ni läsa mer om hur en gravidfotografering går till hos mig!

CLOSE