MENU

Gravidfoto Ljusdal – En riktig höstfavorit hos mig är Marias gravidfotografering.

Jag hittade denna platsen strax innan det var dags för Marias fotografering och den vart en favorit direkt och hit har jag återkommit flera gånger sedan dess. Jag älskar när det finns olika miljöer på i stort sätt samma plats så att man inte behöver ta sig så långt för att få lite variation i bilderna, utan att det räcker att gå nån meter längre bort bara.

Det kan vara lätt att tro att torrt dött gräs är trist men det är en av mina favoritmiljöer och det blir sååå fint på bilder. Och jag tycker nästan att mjölkört är ännu finare när den vissnat. Här hade vi även den stora turen med solen som kikade fram bland molnen, och gav oss ett otroligt mjukt och vackert motljus i bilderna.

 

Maria lånade två mina exklusiva gravidklänningar som finns att låna när man har sin gravidfotografering hos mig. Dessa har nummer 7 och 8 i Galleriet.

 

Gravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Gravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Gravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Gravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson GravidfotograferingGravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Gravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Gravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Gravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson GravidfotograferingGravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Gravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Gravidfoto Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering

Här kan ni läsa mer om hur en gravidfotografering går till hos mig!

CLOSE