MENU

Gravidfotografering Järvsö – I våras träffade jag Johanna och Linus för deras gravidfotografering i Järvsö. Platsen vi var på är en utav mina favoriter i Järvsö då det finns tillgång till flera varierade miljöer på samma plats samt att det finns en väldigt stor och fin träbrygga med oslagbar utsikt över Ljusnan och bergen i fjärran. Denna dag bjöd vädret oss på ett riktigt aprilväder som gick från solsken till vindar och snöfall mot slutet av fotograferingen.

Johanna och Linus var så otroligt fina tillsammans och så naturliga framför kameran trots det småkyliga vädret.  Men att få kura ihop sig tillsammans under en varm filt och bara hålla om varandra, det är ju rätt mysigt det också. ?

Bokar man en gravidfotografering hos mig har man möjlighet att låna vackra gravidklänningar. Klänningen som Johanna har på sig är en av mina populäraste, och om ni vill se alla de klänningar som finns att låna kan ni se mitt Galleri med gravidklänningar här.

Här hittar ni mer information om gravidfotograferingar.

Gravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Järvsö Fotograf Yohanna Mårtensson

CLOSE