MENU

En gnistrande vacker vinterdag mötte jag upp Hanna och Rickard på Kolsvedjaberget i Ljusdal för deras gravidfotografering. Kolsvedja är verkligen en vacker plats med sin tallskog, bergsklippor och en fantastisk utsikt, och att ha sin fotografering där när solen är på väg ner och ger ett sånt där mjukt och härligt ljus är pricken över i.
Och lägger man där till ett sånt fint par som Hanna och Rickard så kan det verkligen inte bli bättre! Hanna och Rickard var så naturliga och avslappnade framför kameran och så otroligt fina och kärleksfulla mot varandra. Nu när jag skriver denna bloggpost så har de redan fått träffa sin lilla bebis och jag vet att de kommer att bli en sån otroligt härlig familj tillsammans!

 

Bokar man en gravidfotografering hos mig har man möjlighet att låna vackra gravidklänningar. Klänningen som Hanna har är en av mina populäraste och om ni vill se alla de klänningar som finns att låna kan ni se mitt Galleri med gravidklänningar här.

Gravidfotografering Kolsvedja Ljusdal Fotograf Yohanna MartenssonGravidfotografering Kolsvedja Ljusdal Fotograf Yohanna MartenssonGravidfotografering Kolsvedja Ljusdal Fotograf Yohanna MartenssonGravidfotografering Kolsvedja Ljusdal Fotograf Yohanna MartenssonGravidfotografering Kolsvedja Ljusdal Fotograf Yohanna Martensson Gravidfotografering Kolsvedja Ljusdal Fotograf Yohanna MartenssonGravidfotografering Kolsvedja Ljusdal Fotograf Yohanna MartenssonGravidfotografering Kolsvedja Ljusdal Fotograf Yohanna Martensson Gravidfotografering Kolsvedja Ljusdal Fotograf Yohanna Martensson

CLOSE