MENU

Gravidfotograf Ljusdal – Det finns så otroligt fin natur häromkring Ljusdal och dess närområde. Just denna plats har jag haft på min lista över platser där jag verkligen, verkligen vill fotografera då jag sett hur otroligt fint det skulle bli. Och jag blev därför lite extra glad när Sandra och Mats ville följa med mig hit för att ha deras gravidfotografering just här!

Så bland frostiga klippor och forsande vatten hade vi deras gravidfotografering. Sandra och Mats var så himla fina, avslappnade och kärleksfulla framför kameran. Och det småkyliga vädret klarade vi fint med hjälp av smarta värmepåsar och värmande kläder.

 

Sandra valde att låna två av mina gravidklänningar som finns att låna när man bokar sin gravidfotografering hos mig.
Dessa har nummer 11 och 1 i Galleriet.

 

Gravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotograf Ljusdal Gravidfotografering Fotograf Yohanna Mårtensson

? Här kan ni läsa mer om hur en gravidfotografering går till hos mig ?

CLOSE