MENU

Gravidfotografering Ljusdal

 

Jag är så glad över alla fantastiska gravidfotograferingar jag haft den här vintern! Och alla vackra och tappra blivande mammor och pappor som valt att ha sin fotografering utomhus. Ibland kan det vara lite utmanande att fotografera utomhus under vintern och det är mycket att ha koll på, jag har bland annat stenkoll på väderprognoser från flera dagar innan fotograferingen för att det ska vara så bra som möjligt.

Vintern är verkligen en fin årstid och speciellt i år när vi fått så otroligt mycket snö! Det är ju som gjort för att fotograferas utomhus!

 

Paulin valde att ha sin gravidfotografering Ljusdal och Kolsvedjaberget är då en av mina absoluta favoritplatser. Paulin var så otroligt fin och passade helt perfekt i den vintriga miljön på berget. Vi hade en väldigt rolig fotografering och bilderna vart helt magiska!

Paulin valde att låna en av mina populäraste gravidklänningar (nr 12 i Galleriet) som finns att låna när man bokar sin gravidfotografering hos mig.

 

Gravidfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna MårtenssonGravidfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson Gravidfotografering Ljusdal Fotograf Yohanna Mårtensson

Här kan ni läsa mer om hur en gravidfotografering går till hos mig!

CLOSE